Nggawe Roadmap Digital Kanggo Bisnis Sing Nggoleki

Wacan: 3 menit Tim Duncan, Product Growth Lead ing Botol Rocket, ngrembug babagan regane nggawe visi digital umum ing perusahaan lan kepiye bisnis bisa dadi luwih trampil nalika adaptasi karo owah-owahan pasar digital sing lagi ditindakake.