Nggawe Roadmap Digital Kanggo Bisnis Sing Nggoleki

Tim Duncan, Product Growth Lead ing Botol Rocket, ngrembug babagan regane nggawe visi digital umum ing perusahaan lan kepiye bisnis bisa dadi luwih trampil nalika adaptasi karo owah-owahan pasar digital sing lagi ditindakake.