Malah Pro uga bali menyang Kamp Pelatihan

Napa Colts pindhah menyang Camp Training? Apa dheweke durung ngerti carane main Sepak Bola? Ing tanggal 30 Juli taun iki, Colts bakal pindhah menyang Camp Training, iki bakal menehi tandha wiwitan patang minggu praktik intensif sing dirancang kanggo meksa para pemain supaya fokus ing apa sing kudu ditindakake kanggo nambah kemampuan main bal-balan. Nanging kayane kaya mbuang-buang wektu kanggo aku, sawise kabeh

Kepiye yen Marketing Sampeyan Bisa?

Minangka pelatih penjualan, aku kerja bareng karo perusahaan ing macem-macem industri. Lan meh kabeh perusahaan sing kerja bareng aku mbuwang luwih akeh taun iki tinimbang marketing internet fokus, kalebu media sosial. Sayange kanggo akeh perusahaan kasebut, pemasaran internet wis mulai bisa digunakake lan padha nelpon lan email saka pembeli motivasi sing wis nemokake lan ngetutake ing internet. Nanging dheweke lagi ngerteni tren sing mbebayani, pemasaran

Malah Ngambang Iwak Mati

Tansaya saya gedhe dening optimis lan pesimis, Ibukku bisa dadi wong sing paling nyenengake sing paling nyenengake sing bisa sampeyan kenal. Dheweke priksa manawa aku dibesarkan kanthi pola pikir sing akeh banget, ora kepengin apa-apa kajaba kabeh wong lan ngupayakake kabeh kanggo mbantu wong liya. Nalika aku wiwit sinau lan diwasa, aku takon babagan dheweke ngapa nulungi wong sing pancen dheweke ora seneng lan tanggepane

Bajing lan Kamikaz sing endhas warata

Sore iki aku wawancara karo Matt Nettleton. Matt minangka pelatih penjualan profesional lan pelatih penjualan pribadi ing Indiaapolis. Pakaryan sing wis ditindakake nganti saiki wis ngowahi sikap (negatif) ing adol lan sejatine ngasah katrampilan pemasaranku. Sales pancen luwih angel tinimbang mbiyen ... nalika wong-wong ngundang tim sales sampeyan, dheweke wis ngerti banget. Aku pracaya iku nyebabake owah-owahan sistem