5 Piranti kanggo Mbiyantu Ngatur Pemasaran Sajrone Preinan

Musim blanja Natal minangka salah sawijining wektu sing paling penting taun kanggo para pengecer lan pemasar, lan kampanye pemasaran sampeyan kudu nggambarake pentinge kasebut. Duwe kampanye sing efektif bakal njamin merek sampeyan kudu narik perhatian sing pantes sajrone wektu sing paling bathi ing taun. Ing jaman saiki pendekatan shotgun ora bakal bisa dipotong maneh nalika nyoba nggayuh pelanggan. Merek kudu ngatur upaya pemasaran kanggo ketemu karo wong kasebut