Temokake Pusat Gravitasi kanggo Desain Presentasi sing Apik

Kabeh wong ngerti manawa PowerPoint minangka basa bisnis. Masalahe, umume dek PowerPoint ora liya minangka seri slide sing overstuffed lan asring mbingungake sing ngiringi soliloquies sing nyebabake para presentator. Sawise ngembangake ewonan presentasi, kita nemokake praktik paling apik sing sederhana, nanging arang digunakake. Kanggo tujuan kasebut, kita nggawe Center of Gravity, kerangka kerja anyar kanggo nggawe presentasi. Gagasanipun yaiku saben dek, saben slide, lan saben konten