Masa Depan Martech

Teknologi Pemasaran saiki lan masa depan dibahas lan dijupuk ing Konferensi Martech sing wiwitan ing Boston. Iki minangka acara sing wis laris sing nglumpukake macem-macem pamimpin pamikiran ing jagad Martech. Sadurunge, aku duwe kesempatan kanggo nyambung karo ketua konferensi, Scott Brinker, kanggo ngrembug babagan evolusi industri lan kepiye peran Kepala Teknologi Teknisi dadi peran sing kudu ana ing organisasi pemasaran ing saindenging jagad. Ing pacelathon kita, Scott