Cara Nggawe Dhaptar Pemasaran Email sing Luwih Apik Nggunakake Media Sosial

Pemasaran email dadi alat sing populer kanggo para pemasar supaya bisa nyedhaki calon klien wiwit dianakake media kasebut ing taun 1990an. Sanajan nggawe teknik sing luwih anyar kaya media sosial, influencer, lan pemasaran konten, email isih dianggep paling efektif miturut survey 1,800 pemasar sing ditindakake dening Smart Insights lan GetResponse. Nanging, ora ateges praktik paling apik babagan pemasaran email durung berkembang karo teknologi anyar. Thanks kanggo media sosial saiki