Kepiye Solusi Logistik Reverse Bisa Ngirit Pangolahan Pengembalian ing Pasar E-Commerce

Pandemi COVID-19 lan kabeh pengalaman blanja diganti dumadakan lan rampung. Luwih saka 12,000 toko bata-lan-mortir ditutup ing 2020 amarga para pembeli pindhah menyang toko online kanthi aman lan aman ing omah. Supaya bisa ngganti kabiasaan konsumen, akeh bisnis wis ngembangake kehadiran e-commerce utawa pindhah menyang toko online kanggo pisanan. Nalika perusahaan terus ngalami transformasi digital iki menyang cara blanja anyar, dheweke kaget