DAM: Apa sing diarani Digital Asset Management?

Manajemen aset digital (DAM) kalebu tugas manajemen lan keputusan babagan konsumsi, anotasi, katalog, panyimpenan, pengambilan lan distribusi aset digital. Foto digital, animasi, video lan musik nggambarake target area manajemen aset media (sub-kategori DAM). Kasus banget kanggo nggawe kasus manajemen aset digital tanpa katon tanpa wates-wates nyatakake sing jelas. Contone: pemasaran saiki gumantung banget karo media digital. Lan wektu iku dhuwit. Dadi para pemasar kudu ngentekake akeh