Acquire.io: Platform Keterlibatan Pelanggan sing Disatukan

Pelanggan minangka getih utama saben bisnis. Nanging, mung sawetara perusahaan sing bisa ngupayakake panjaluk sing berkembang, dadi kesempatan kanggo perusahaan sing siyap nandur modal ing pengalaman pelanggan lan nambah pangsa pasar. Ora nggumunake, manajemen CX wis dadi prioritas utama kanggo para pimpinan bisnis sing nyedhiyakake akeh sumber daya supaya bisa entuk. Nanging, tanpa teknologi sing pas, sampeyan ora bisa nggayuh