Telung Bahaya Pemasaran Afiliasi lan Cara Ngindhari

Industri afiliasi bernuansa bernuansa. Ana akeh pemain, lapisan, lan bagean sing obah. Sanajan sawetara nuansa iki sing nggawe model afiliasi unik lan terkenal, kayata nyambungake ganti rugi karo asil, ana liyane sing ora dikarepake. Apa maneh, yen perusahaan ora ngerti, dheweke bakal risak bakal ngrusak merek. Supaya perusahaan bisa nggunakake kesempatan kanthi cepet lan ngasilake investasi sing bisa ditindakake program afiliasi