Teka-Teki Identitas ing Manajemen Data Pelanggan

Krisis Identitas Pelanggan Ing mitologi Hindu, Ravana, sarjana hebat, lan raja setan, duwe sepuluh kepala, nglambangake macem-macem kekuwatan lan pengetahuane. Endhas ora bisa rusak kanthi kemampuan morph lan regrow. Ing paprangan kasebut, Rama, dewa prajurit, mula kudu mudhun ing endhase Rahwana lan ngarahake panah kasebut ing ati dhewekan kanggo mateni dheweke kanthi becik. Ing jaman saiki, konsumen meh padha karo Rahwana, dudu saka istilahe