Riset: Kualitas Dhaptar Email minangka Prioritas Utami kanggo Pemasar B2B

Akeh pemasar B2B ngerti marketing email bisa dadi salah sawijining alat generasi utama sing paling efektif, kanthi riset saka Direct Marketing Association (DMA) nuduhake ROI rata-rata $ 38 kanggo saben $ 1 sing digunakake. Nanging ora ana sangsi manawa ngetrapake kampanye email sing sukses bisa uga nantang tantangane. Kanggo luwih ngerti tantangan sing diadhepi para pemasar, panyedhiya piranti lunak pemasaran email Delivra gabung karo Ascend2 kanggo nganakake survey ing para pamirsa. Asile