Faktor Top Kanggo Keterlibatan Notifikasi Push Aplikasi Ponsel sing Efektif

Wis kliwat nalika nggawe konten sing cukup wis cukup. Tim editor saiki kudu mikir babagan efisiensi distribusi, lan keterlibatan pamirsa dadi berita utama. Kepiye aplikasi media supaya bisa tetep aktif pangguna? Kepiye metrik sampeyan mbandhingake karo rata-rata industri? Pushwoosh wis nganalisa kampanye kabar push saka 104 warta aktif lan siyap menehi wangsulan. Apa Aplikasi Media Paling Apik? Saka apa sing wis ditemokake ing Pushwoosh,