Pasuryan Anyar E-Commerce: Dampak Pembelajaran Mesin ing Industri

Apa sampeyan wis ngira yen komputer bisa ngenali lan sinau pola kanggo nggawe keputusan dhewe? Yen jawaban sampeyan ora, sampeyan ana ing prau sing padha karo akeh ahli ing industri e-commerce; ora ana sing bisa ngramal kahanan saiki. Nanging, machine learning wis nduwe peran penting ing evolusi e-commerce sajrone sawetara dekade pungkasan. Ayo goleki ing endi e-commerce sing bener