Napa Penjualan lan Pemasaran ing Bidhang Kudu Nggawe CRM Tradisional

Nalika jagad iki dadi saya impersonal kanthi teknologi sing kuat - media sosial, obrolan video, lan liya-liyane. Kesempatan ditampilake kanthi cara nyata. Konsep sing nate alami, intuisi lan eksis pancen wis dipikirake sawise dipikirake saiki wis mudhun dadi adaptasi sing luwih nyenengake lan luwih larang. Fisik ing ngarepe wong sing pengin digawe sesambungan. Katon kaya pemanggih sing jelas banget, nanging kasunyatane