Cara Nggunakake TikTok Kanggo Pemasaran B2B

TikTok minangka platform media sosial sing paling cepet tuwuh ing saindenging jagad, lan duweni potensi tekan luwih saka 50% saka populasi diwasa AS. Ana akeh perusahaan B2C sing nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake TikTok kanggo mbangun komunitas lan nambah dodolan, contone kaca TikTok Duolingo, nanging kenapa kita ora ndeleng luwih akeh pemasaran bisnis-kanggo-bisnis (B2B) TikTok? Minangka merek B2B, bisa gampang dibenerake