Pentinge Enablement Sales

Nalika teknologi enablement sales kabukten bisa nambah penghasilan nganti 66%, 93% perusahaan durung ngetrapake platform enablement sales. Iki asring amarga mitos enablement sales sing larang, kompleks kanggo digunakake lan duwe tarif adopsi sing murah. Sadurunge entuk keuntungan saka platform enablement sales lan apa sing ditindakake, ayo luwih dhisik nyelehake babagan apa enablement sales lan kenapa penting. Apa Enablement Sales? Miturut Forrester Consulting,