Apa Sampeyan Nduwe Video Kaca Ngarep? Apa Sampeyan Kudu?

Aku bubar nemokake laporan State of Video 2015 saka Crayon, sawijining situs sing nyebutake nduweni koleksi desain pemasaran paling lengkap ing web. Laporan riset 50 kaca fokus utamane ing rincian rinci babagan perusahaan sing nggunakake video, apa nggunakake platform hosting gratis kaya Youtube utawa platform sing mbayar kaya Wistia utawa Vimeo, lan industri sing paling akeh nggunakake video kasebut. Nalika iku menarik, bagean sing paling nyenengake