SOCXO: Pemasaran Advokasi kanthi rega adhedhasar kinerja

Minangka bagean saka malang Pemasaran Konten, Pemasaran Digital saiki wis dadi pendekatan sing disenengi kanggo Merek kanggo nggayuh lan melu pamirsa kanthi online. Model Digital Marketing khas kalebu kombinasi Email, Panelusuran lan Pemasaran Media Sosial lan saiki nggunakake pendekatan formula lan mbayar kanggo nggawe lan nyebar konten merek kanthi online. Nanging, ana tantangan lan debat babagan strategi, ukuran, asil lan ROI media mbayar