Asil Survei: Kepiye Pemasar Menanggapi Pandemi lan Lockdown?

Nalika kunci dikunci lan luwih akeh karyawan sing bali menyang kantor, kita kepengin nyelidiki tantangan sing diadhepi para usaha cilik amarga pandemi Covid-19, sing ditindakake sajrone lockdown kanggo ngembangake bisnis, apa wae sing wis ditindakake , teknologi sing digunakake suwene iki, lan apa rencana lan pandangane mbesuk. Tim ing Tech.co nganalisa 100 bisnis cilik babagan cara ngatur nalika kunci. 80% saka