Napa Pemasar mbutuhake CMS ing Toolkit ing Taun iki

Akeh pemasar ing saindenging negara sing nganggep entheng entuk manfaat nyata sing bisa diwenehake Sistem Pemasaran Konten (CMS). Platform sing apik iki nyedhiyakake akeh regane sing durung ditemokake sadurunge ngidini mung nggawe, nyebar lan ngawasi konten ing bisnis. Apa sing diarani CMS? Sistem manajemen konten (CMS) minangka platform piranti lunak sing ndhukung nggawe lan modifikasi konten digital. Sistem manajemen konten ndhukung pamisahan konten lan presentasi. Fitur

Nggawe Sukses Pemasaran ing 2017

Nalika musim Natal bisa uga diwiwiti, karo partai staf dijadwalake lan pie mince nindakake tugas ing kantor, iki uga wektu kanggo mikir luwih dhisik nganti 2017 kanggo mesthekake yen ing wektu 12 wulan, para pemasar bakal ngrayakake sukses sing wis dideleng. Sanajan CMO ing saindenging negara bisa uga napas lega sawise tantangan ing taun 2016, saiki durung waktune dadi puas. Ing