Ngerti Pentinge Pedoman Mutu Inventaris (IQG)

Tuku media online ora beda karo blanja kasur. Konsumen bisa ndeleng kasur ing sawijining toko sing pengin dituku, ora ngerti yen ing toko liyane, barang sing padha banget regane luwih murah amarga jeneng kasebut beda. Skenario iki angel banget supaya pembeli ngerti apa sing bakal ditindakake; padha karo pariwara online, ing endi unit dituku lan didol lan dibungkus maneh