Data Sampurna Ora Bisa ditindakake

Pemasaran ing jaman modern minangka perkara sing lucu; nalika kampanye pemasaran adhedhasar web luwih gampang dilacak tinimbang kampanye tradisional, ana akeh informasi sing kasedhiya supaya masarakat bisa lumpuh kanggo nggoleki luwih akeh data lan 100% informasi sing akurat. Kanggo sawetara, jumlah wektu sing ngirit kanthi cepet bisa ngerteni jumlah wong sing ndeleng pariwara online sajrone wulan tinamtu dibatalake wektu