Cara Martech Stack Sampeyan Ora Bisa Nglayani Pelanggan

Ing mangsa pemasaran, wiwit wiwitan taun 2000an, sawetara CMO sing wani nandur modal ing sawetara alat dhasar sing dirancang kanggo mbantu ngatur kampanye lan pamirsa kanthi luwih apik. Pelopor sing kuat iki ngupayakake ngatur, nganalisis lan ningkatake kinerja, lan kanthi mangkono nggawe teknologi teknologi tumpukan pertama- sistem terintegrasi sing ngatur, mbukak kunci target kampanye, lan pesen pribadi kanggo asil sing luwih apik. Ngelingi tekane industri pemasaran ing sawetara taun kepungkur