Kampanye #GetVaksinasi Entuk Influencer Hubungan Umum

Malah sadurunge vaksinasi COVID-19 kaping pisanan diterbitake ing AS ing Desember 2020, tokoh-tokoh populer ing hiburan, pamrentah, kesehatan, lan bisnis njaluk wong-wong Amerika supaya divaksinasi. Nanging sawise gelombang dhisikan, jangkah vaksin mudhun sanajan vaksin kasedhiya luwih akeh lan dhaptar wong sing nduweni hak kanggo nambah. Sanajan ora ana upaya sing bisa ngyakinake kabeh wong sing bakal divaksinasi, mula ana

7 Tren Pemasaran Influencer Diarepake ing taun 2021

Nalika jagad iki muncul saka pandemi lan akibat sing kedadeyan, pemasaran influencer, ora beda karo sebilangan gedhe industri, bakal diganti. Amarga wong-wong kepeksa gumantung karo virtual tinimbang pengalaman ing wong lan nggunakake luwih akeh wektu ing jaringan sosial tinimbang acara lan rapat ing wong, marketing influencer tiba-tiba entuk kesempatan kanggo merek nggayuh konsumen liwat media sosial ing teges lan asli