3 Alasan Tim Sales Gagal Tanpa Analytics

Gambar tradisional saka salesperson sukses yaiku wong sing budhal (bisa uga nganggo fedora lan tas), nganggo karisma, persuasif, lan yakin apa sing didol. Nalika keanekaragaman lan pesona mesthi duwe pengaruh ing penjualan saiki, analitik wis dadi alat sing paling penting ing kothak tim sales. Data minangka inti saka proses penjualan modern. Ngoptimalake data tegese ngekstrak wawasan sing bener