Pemasaran Hoax? Papan reklame Understanding Ivar

Miturut Youtube, 72 jam video diunggah saben menit! Pangguna Twitter tweet 400 yuta saben dina. Ing jagad sing rame banget, apike produk, situs web, utawa layanan dirungokake. Luwih angel maneh yen ora ana sing luar biasa babagan barang sing dipasarake. Saben dina, para pemasar ngadhepi tantangan supaya ora rame. Ing pangarep-arep stimulasi kreatif, aku dadi 2009