6 Langkah Kanggo Goleki Tuku Platform Data Pelanggan (CDP) Kanthi C-Suite Sampeyan

Bakal gampang nganggep manawa ing jaman sing durung mesthi saiki, CxOs durung siyap nggawe investasi utama ing pemasaran data lan operasi perusahaan. Nanging sing nggumunake, dheweke isih kasengsem, lan bisa uga amarga dheweke wis ngarep-arep resesi, nanging prospek hadiah kanggo ngerti maksud lan prilaku pelanggan penting banget kanggo dilirwakake. Sawetara malah nyepetake rencana kanggo transformasi digital, kanthi data pelanggan minangka bagean utama