5 Tandha Sampeyan Wis Nggabungake Database MySQL

Lansekap manajemen data rumit lan cepet berkembang. Ora ana sing luwih negesake evolusi iki tinimbang munculé 'aplikasi super' - utawa aplikasi sing ngolah jutaan pangguna interaksi per detik. Faktor ing Big Data lan awan, lan dadi jelas manawa para pedagang e-commerce mbutuhake generasi data anyar sing bisa nindakake kanthi luwih apik lan skala luwih cepet. Bisnis online tanpa basis data sing dianyari bisa uga mbukak MySQL, basis data meh ora dianyari wiwit saiki