Jonathan Tomek

Jonathan Tomek dadi Wakil Presiden, Riset lan Pangembangan ing Unsur Digital. Jonathan minangka peneliti intelijen ancaman berpengalaman kanthi latar mburi forensik jaringan, penanganan insiden, analisis malware, lan akeh katrampilan teknologi liyane.