Perlu Bantuan Pemasaran menyang Pemirsa Teknis? Miwiti ing kene

Teknik iku dudu profesi kayadene cara kanggo ndeleng donya. Kanggo para pemasar, nganggep perspektif kasebut nalika ngobrol karo pamirsa teknis sing bisa ngerti bisa dadi bedane antarane dianggep serius lan ora digatekake. Para ilmuwan lan insinyur bisa dadi pamirsa sing angel kanggo retak, sing dadi sebab kanggo State of Marketing to Engineers Report. Kanggo taun kaping papat, Marketing TREW, sing fokus utamane ing pemasaran nganti teknis