Efek Teknologi: Martech Nindakake Lawan Persis saka Tujuan sing Dituju

Wacan: 4 menit Ing jagad teknologi sing dirancang kanggo dadi akselerator lan menehi kaunggulan strategis, teknologi pemasaran wis pirang-pirang taun, nyatane nggawe cara sing beda. Ngadhepi puluhan platform, alat, lan piranti lunak sing bisa dipilih, lanskap pemasaran luwih akeh lan kompleks tinimbang saiki, kanthi tumpukan teknologi saiki saya rumit. Aja katon adoh saka laporan Magic Quadrants Gartner utawa Forrester's Wave; jumlah teknologi sing kasedhiya