Nambah Kinerja Magento lan Hasil Bisnis Sampeyan

Magento diakoni minangka platform e-commerce paling dhuwur, nganti saprotelon kabeh situs web ritel online. Basis pangguna lan jaringan pangembang sing akeh nggawe ekosistem ing ngendi, tanpa keahlian teknis, meh kabeh wong bisa mbukak situs e-commerce kanthi cepet. Nanging, ana kekurangan: Magento bisa abot lan alon yen ora dioptimalake kanthi bener. Iki bisa dadi turn-off nyata kanggo para pelanggan kanthi cepet sing ngarepake wektu tanggap cepet saka situs web