2Checkout: Skala Proses Pembayaran Sampeyan Global Kanggo Ngoptimalake Pendapatan

Yen sampeyan ora nate duwe kesempatan kanggo nggabungake solusi pemrosesan pembayaran, mula sampeyan bakal entuk pengalaman sinau. Prosesor pembayaran duwe macem-macem fitur lan penawaran… wiwit saka biaya, suwene sampeyan mbayar, nganti pengalaman checkout pangguna, dhukungan global, pencegahan penipuan, uga kualitas alat kanggo ngawasi penghasilan. 2Checkout minangka layanan pambayaran adhedhasar cloud sing nggedhekake konversi sales online kanthi menehi pembayaran global kanthi lokal

MOLOCO Cloud: Solusi Iklan Mobile sing Didhukung Data, kanggo Aplikasi Seluler

MOLOCO Cloud minangka platform tuku otomatis kanggo inventaris iklan ing saindenging bursa program lan jaringan iklan ing-app sing misuwur. Saiki kasedhiya minangka platform adhedhasar awan kanggo kabeh pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didhukung dening teknologi pembelajaran mesin proprietari sing menehi pemasar seluler kanggo nggunakake data pihak katelu lan sinyal kontekstual saka ekosistem program kanggo ngoptimalake kampanye iklan kanthi otomatis adhedhasar macem-macem metrik kinerja. Fitur Cloud MOLOCO Kalebu Bursa - tekan seluler

Panganggoan Panganggo: Wawasan Manungsa sing Dituntut kanggo Ngapikake Pengalaman Pelanggan

Pemasaran modern kalebu kabeh babagan pelanggan. Supaya bisa sukses ing pasar sentris pelanggan, perusahaan kudu fokus karo pengalaman kasebut; dheweke kudu empati lan ngrungokake umpan balik pelanggan kanggo terus nambah pengalaman sing digawe lan dikirim. Perusahaan sing nyengkuyung wawasan manungsa lan entuk umpan balik kualitatif saka para pelanggan (lan ora mung data survey) luwih bisa sesambungan karo lan pembeli karo para pelanggan kanthi cara sing luwih migunani. Nglumpukake manungsa

Kasedhiya Tuku Mupangat Dilema: 7 Pertimbangan Kanggo Milih Sing Paling Apik Kanggo Bisnis Sampeyan

Pitakon apa arep nggawe utawa tuku piranti lunak minangka debat sing isih suwe ing antarane para ahli kanthi macem-macem pendapat ing internet. Opsi kanggo nggawe piranti lunak ing omah utawa tuku solusi sing disesuaikan karo pasar isih nggawe akeh keputusan nggawe bingung. Kanthi pasar SaaS saya apik banget kanthi ukuran pasar diprakirake tekan USD 307.3 milyar ing taun 2026, nggawe merek luwih gampang langganan layanan tanpa prelu

Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kanthi informasi lan teknologi ing pucuk driji, perjalanan tuku wis saya owah. Para pembeli saiki nindakake riset sadurunge durung nate ngobrol karo wakil penjualan, tegese pemasaran duwe peran luwih gedhe tinimbang sadurunge. Sinau luwih lengkap babagan pentinge "smarketing" kanggo bisnis sampeyan lan kenapa sampeyan kudu nyelarasake tim sales lan marketing. Apa sing diarani 'Smarketing'? Smarketing nggabungake pasukan sales lan marketing sampeyan. Fokus kanggo nyelarasake target lan misi

10 Alat Ngoptimalake App Store Top Kanggo Ngapikake Peringkat Aplikasi ing Platform Aplikasi Populer

Kanthi luwih saka 2.87 mayuta-yuta aplikasi sing kasedhiya ing Android Play Store lan luwih saka 1.96 yuta aplikasi sing kasedhiya ing iOS App Store, kita ora bakal exaggerating yen ujar manawa pasar aplikasi saya rame. Secara logis, aplikasi sampeyan ora saingan karo aplikasi liyane saka pesaing ing ceruk sing padha nanging karo aplikasi saka segmen pasar lan ceruk. Yen sampeyan mikir, sampeyan butuh rong elemen supaya pangguna bisa njaga aplikasi - yaiku

Apa sing MarTech? Teknologi Pemasaran: Biyen, Saiki, lan Masa Depan

Sampeyan bisa uga ora ngguyu yen nulis artikel ing MarTech sawise nerbitake luwih saka 6,000 artikel babagan teknologi pemasaran luwih saka 16 taun (ngluwihi umur blog iki ... Aku sadurunge dadi blogger). Aku percaya manawa diterbitake lan nulungi para profesional bisnis supaya luwih ngerti apa sing ana, saiki, lan masa depan MarTech. Kaping pisanan, mesthine yaiku MarTech minangka portmanteau pemasaran lan teknologi. Aku kangen banget

TikTok Kanggo Bisnis: Entuk Konsumen sing relevan ing Jaringan Video Bentuk Pendek Iki

TikTok minangka tujuan utama kanggo video seluler bentuk cendhak, nyedhiyakake konten sing nyenengake, spontan, lan asli. Ora ana keraguan babagan tuwuhane: Statistik TikTok TikTok duwe 689 yuta pangguna aktif saben wulan ing saindenging jagad. Aplikasi TikTok wis diunduh luwih saka 2 milyar kaping ing App Store lan Google Play. TikTok peringkat minangka aplikasi sing paling diunduh paling dhuwur ing iOS App Store Apple kanggo Q1 2019, kanthi luwih saka 33 yuta undhuhan. 62 persen