Pemasaran Seluler lan Tablet

Pemasaran seluler, pemasaran SMS, aplikasi seluler, lan produk teknologi pemasaran, tablet, lan warta kanggo para pemasar Martech Zone

  • Cara Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Carane Mbenerake Nyewa Agen Pemasaran Digital

    Minggu iki aku maca kiriman saka agensi pemasaran digital babagan kenapa sampeyan kudu nyewa. Alasan pisanan lan paling penting yaiku keahlian marketing digital. Aku ora yakin manawa aku setuju banget - mayoritas perusahaan sing kerja bareng karo departemen pemasaran duwe keahlian sing luar biasa lan asring sinau saka…

  • Panggunaan Generasi lan Adopsi Teknologi

    Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

    Iku cukup umum kanggo kula kanggo groin nalika aku ndeleng sawetara artikel berating Millennials utawa nggawe sawetara kritik stereotypical elek liyane. Nanging, ora ana keraguan manawa ora ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku rumangsa aman yen, rata-rata, generasi lawas ora ragu-ragu kanggo ngangkat telpon lan nelpon wong liya, nalika luwih enom…

  • Pabbly Plus: Email, Pembayaran, Langganan, Formulir, Otomatisasi Alur Kerja

    Pabbly Plus: Nggawe Formulir, Pemasaran Email, Pembayaran, Lan Otomatisasi Alur Kerja Ing Siji Bundel

    Kanthi akeh perusahaan sing kepeksa nyuda jumlah marketing lan golek cara kanggo ngotomatisasi proses data uga nyuda biaya teknologi, bundel kaya Pabbly kudu dievaluasi. Nalika ana akeh platform alur kerja lan otomatisasi, aku ora yakin karo platform apa wae sing kalebu pembangun formulir, pamrosesan pembayaran kanggo langganan, program afiliasi, lan verifikasi email.…

  • Maropost Marketing Cloud - Perjalanan multi-saluran kanggo email, sms, web, lan media sosial

    Maropost Marketing Cloud: Multi-Channel Automation Kanggo Email, SMS, Web, lan Media Sosial

    Tantangan kanggo para pemasar saiki yaiku ngerteni manawa prospek kabeh ana ing macem-macem titik ing perjalanan pelanggan. Ing dina sing padha, sampeyan bisa uga duwe pengunjung menyang situs web sing ora ngerti merek sampeyan, prospek sing nliti produk lan layanan sampeyan kanggo ngatasi tantangan utawa pelanggan sing wis ana sing weruh yen ana…

  • Platform SEO Lokal Brightlocal kanggo Kutipan, Manajemen Review, Manajemen Reputasi

    BrightLocal: Napa Sampeyan Perlu Nggawe Kutipan lan Nglumpukake Ulasan kanggo SEO Lokal

    Nalika sampeyan nggawe bagean kaca asil mesin telusur (SERP) kanggo nggoleki bisnis lokal, dipisahake dadi telung jinis entri… iklan lokal, paket peta, lan asil panelusuran organik. Yen bisnis sampeyan ana ing wilayah apa wae, sampeyan kudu prioritas sing ditemokake ing paket peta. Aneh, iki ora ana hubungane karo sampeyan…

  • Platform Manajemen Proyek Pemasaran - Kolaborasi Clickup, PM

    ClickUp: Manajemen Proyek Pemasaran Sing Terintegrasi Kanthi Tumpukan Martech Sampeyan

    Salah sawijining perkara unik babagan perusahaan transformasi digital yaiku kita dadi vendor agnostik babagan alat lan implementasine sing ditindakake kanggo klien. Salah sawijining wilayah sing migunani yaiku manajemen proyek. Yen klien nggunakake platform tartamtu, kita bakal ndhaptar minangka pangguna utawa bakal menehi akses lan kita bakal kerja kanggo njamin proyek kasebut…

  • Praktik Paling Apik kanggo Ngapikake Perjalanan Pelanggan

    Seni & Ilmu Ngapikake Perjalanan Pelanggan ing 2023

    Ngapikake perjalanan pelanggan mbutuhake perhatian sing terus-terusan amarga perusahaan nyetel strategi kanggo ngganti tren konsumen, kabiasaan tuku, lan kahanan ekonomi kanthi cepet. Akeh pengecer kudu nyetel strategi kanthi luwih cepet… Nganti 60 persen potensial dodolan ilang nalika pelanggan nyatakake niat kanggo tuku nanging pungkasane gagal tumindak. Miturut panaliten babagan luwih saka 2.5 yuta penjualan sing direkam…

  • Data Lokasi Intelijen IP Melawan Penipuan Iklan

    Babagan Sabanjure Data Lokasi: Nglawan Penipuan Iklan Lan Ngalahake Bot

    Ing taun iki, pengiklan AS bakal mbuwang meh $ 240 milyar kanggo iklan digital minangka upaya kanggo nggayuh lan narik kawigaten para konsumen sing anyar ing merek kasebut, uga melu maneh pelanggan sing wis ana. Ukuran anggaran nyatakake peran penting sing ditindakake iklan digital ing bisnis sing berkembang. Sayange, pot dhuwit sing cukup gedhe uga narik akeh wong jahat ...