Kepiye Pemasaran Digital Panganan Corong Penjualan Sampeyan

Wacan: 4 menit Nalika bisnis nganalisa corong penjualan, sing nyoba ditindakake yaiku luwih ngerti saben tahapan ing panuku kanggo ngenali strategi apa sing bisa ditindakake rong prekara: Ukuran - Yen pemasaran bisa narik luwih akeh prospek mula bisa dipercaya manawa ana kesempatan kanggo tuwuh usahane bakal nambah amarga tarif konversi tetep stabil. Kanthi tembung liyane ... yen aku narik 1,000 prospek luwih akeh kanthi pariwara lan aku duwe konversi 5%

TrueReview: Nglumpukake Review Kanthi Gampang lan Tuwuh Reputasi lan Visibilitas Bisnis Sampeyan

Wacan: 3 menit Esuk iki aku ketemu karo klien sing duwe macem-macem lokasi kanggo usahane. Nalika visibilitas organik nggegirisi kanggo situs kasebut, papan ing bagean paket Google Map apik banget. Iki minangka nuansa sing ora dingerteni akeh bisnis. Kaca asil mesin telusuran regional duwe 3 bagean utama: Panelusuran Bayaran - dituduhake kanthi teks cilik sing negesake Iklan, iklan biasane misuwur ing sisih ndhuwur kaca. Titik-titik kasebut

Pemasaran Generasi: Kepiye Saben Generasi Wis Ngadaptasi lan Nggunakake Teknologi

Wacan: 2 menit Umume aku nggrundel nalika ndeleng artikel sing menehi komentar Millennial utawa nggawe kritik stereotip liyane. Nanging, ora ana sangsi yen ana kecenderungan prilaku alami ing antarane generasi lan hubungane karo teknologi. Aku kira aman, yen umume, generasi lawas aja ragu-ragu njupuk telpon lan nelpon wong, dene wong sing luwih enom bakal mbukak pesen teks. Nyatane, kita malah duwe klien sing

Dhaptar Perencanaan Kampanye Pemasaran: 10 Langkah Kanggo Asil sing Unggul

Wacan: 3 menit Nalika aku terus kerja bareng karo klien babagan kampanye lan inisiatif pemasaran, aku asring ngerti manawa ana kesenjangan ing kampanye pemasaran sing ngalangi supaya ora bisa nemoni maksimal. Sawetara temuan: Kurang kajelasan - Pemasar asring tumpang tindih ing lelungan tuku sing ora nyedhiyakake kejelasan lan fokus ing tujuan para pamirsa. Kurang arah - Pemasar asring nindakake tugas banget nalika ngrancang kampanye nanging paling ora kejawab

Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Wacan: 3 menit Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Pemasaran Berbasis Lokasi: Geo-Fencing lan Beacon

Wacan: 2 menit Nalika aku munggah ing IRCE ing Chicago, aku ngomong karo perusahaan sing nerangake platforme sing nggawe interaksi pelanggan online lan offline. Mangkene conto: Sampeyan mlebu toko ritel favorit sampeyan. Sanalika sampeyan liwat lawang, manajer penjualan menehi jeneng sampeyan, ngrembug babagan produk sing lagi diteliti dina ing Internet, lan nuduhake sawetara produk tambahan sing bisa dadi kasengsem

Pemasaran lan Pariwara jarak: Teknologi lan Taktik

Wacan: 3 menit Sanalika mlaku menyang rantai Kroger (supermarket) lokal, aku ndeleng telpon lan app menehi tandha yen aku bisa mbukak barcode Tabungan Krogerku kanggo mriksa utawa aku bisa mbukak aplikasi kanggo nggoleki lan golek item ing lorong. Nalika ngunjungi toko Verizon, aplikasi bakal menehi tandha babagan tautan kanggo mriksa sadurunge mlebu mobil. Iki loro

Strategi Pemasaran Lokal kanggo Bisnis Multi-Lokasi

Wacan: 5 menit Ngoperasikake bisnis multi-lokasi sing sukses iku gampang… nanging mung yen sampeyan duwe strategi pemasaran lokal sing bener! Saiki, bisnis lan merek duwe kesempatan kanggo nggedhekake jangkauan pelanggan lokal amarga digitalisasi. Yen sampeyan duwe merek utawa nduweni bisnis ing Amerika Serikat (utawa negara liya) kanthi strategi sing pas, sampeyan bisa nambah produk lan layanan menyang calon pelanggan ing saindenging jagad. Bayangake bisnis multi-lokasi minangka