Markus Pembuat Wis Sosial Kanthi Barel - Banyu Cabang Liyane, Mangga!

Aku bubar maca kiriman kasebut ing Gereja Pelanggan, ditulis dening Jackie Huba lan Ben McConnell (loro sing paling cerdas ing bisnis iki), babagan hoopla ing Mark Maker's. Maker's Mark minangka salah sawijining merek ing payung produk kulawarga Beam. Malah kanca kita ing Raidious, Dodge Lile, chimed karo sawetara pengamatan sing cerdas. Kayane Mark Pembuat wis mutusake kanggo ngencerake produke kanggo inventaris sing lagi aktif,

Langkah kapisan ing Bisnis Sosial: Panemuan

Aku bubar ngrampungake maca (kaping pindho) buku gedhe, Business Business By Design: Strategi Media Sosial Transformatif kanggo Perusahaan sing Disambungake, dening Dion Hinchcliffe lan Peter Kim. Pitakon sing asring dakrungu yaiku "Kita wiwit ngendi?" Wangsulan sing cekak yaiku sampeyan kudu miwiti, nanging kepiye cara nemtokake wiwitan bisa dadi langkah sing paling kritis. Kepiye organisasi nggawe integrasi kolaborasi sosial lan konsep bisnis sosial

Merek lan Pemasaran Konten: Ati-ati Hype

Michael Brito, Wakil Presiden Senior Perencanaan Bisnis Sosial sing bakat ing Edelman Digital (lan endhog sing apik), bubar nulis babagan rong merek sing kanthi agresif ngowahi fokus pemasaran dadi pusat media. Aku seneng banget yen pangguna perusahaan awal nggawe strategi pemasaran konten dadi platform partisipatif sing luwih holistik. Nanging, bareng karo owah-owahan iki, ana tren pemasaran liyane sing kudu kita tindakake kanthi kritis,

Masa Depan Sosial Yaiku Masa Depan Marketing

Aku bubar duwe kesempatan kanggo melu ing ExactTarget Connections 2012, lan ing antarane sawetara diskusi panel, aku luwih seneng sing seneng kanthi irah-irahan Sosial 2020: Apa sing Bakal Dadi Kita? Dimodhuksi dening Jeff Rohrs, VP Marketing Research & Education sing ora bisa ditemokake ing ExactTarget, kalebu Margaret Francis, VP Sosial ing ExactTarget, David Berkowitz, VP Media Muncul ing 360i, Stephen Tarleton, Direktur Global Channel & SMB Marketing Bazaarvoice, lan Sam Decker, CEO lan Pendiri Massa

Alterian SDL | SM2: Intelijen Media Sosial

Alterian SDL | SM2 minangka solusi intelijen media sosial sing nyedhiyakake visibilitas perusahaan ing lingkungan sosial lan mbukak kedadeyan obrolan sing relevan, sapa sing melu, lan apa sing dipikirake para pelanggan. Pendiri Mark Lancaster nerangake sebabe SDL minangka kunci upaya pemasaran online perusahaan sampeyan: Alat iki ngemot kabeh fungsi pabrik sing umume alat ing nawarake pemasaran media sosial, nanging bisa ditindakake