Apa Media Sosial minangka Strategi SEO?

Ora umum yen ahli pemasaran telusuran bisa ngrembug lan nuduhake taktik kanggo ngetrapake pemasaran media sosial minangka strategi SEO. Temenan, akeh lalu lintas web sing biasane diwiwiti karo mesin telusuran saiki didhukung kanthi nuduhake sosial, lan kanggo para pemasar mlebu, sumber lalu lintas sing gedhe iki ora bisa diabaikan. Nanging langkah imajinatif kanggo narik pemasaran media sosial ing sangisore payung strategi SEO. Pancen, ana prekara sing bisa ditindakake

Aturan WordPress Uga Ana Pengecualian

WordPress nggawe langkah evolusi utama ing platform blogging, luwih cedhak karo sistem manajemen konten lengkap kanthi pelacakan revisi, dhukungan luwih akeh kanggo menu khusus, lan – fitur sing paling nyenengake kanggo dhukungan multi-situs kanthi pemetaan domain. Yen sampeyan dudu sistem manajemen konten sing apik, ora apa-apa. Sampeyan bisa ngliwati artikel iki. Nanging kanggo teknolog-geeks, kepala kode lan apache-dabblers, aku pengin nuduhake sing menarik, lan sing apik banget. Multi-situs yaiku

Google Reresik, Spammers Pindhah menyang Facebook

Saben media sing wis teka lan saiki wis tilar donya amarga salah siji saka rong sebab, yaiku kegagalan nggawe inovasi, utawa ketidakmampuan kanggo ngontrol rasio sinyal-kanggo-swara. Ing kasus Google, sinyal kasebut pancen asil telusuran sing gedhe banget ing kaca siji lan swara kasebut minangka asil telusuran sing ora ana gunane sing nyusup lan ngontaminasi posisi kasebut. Google ora bakal dadi mesin telusuran utama yen ora ati-ati babagan sinyal-swara kasebut. Akhir-akhir iki, Google wis

Siap kanggo Facebook Mobile

Facebook nggawe push sepi kanggo entuk akses menyang nomer telpon seluler sampeyan. Ing sawetara minggu kepungkur, dheweke wis nggawe loro pangowahan sing jelas sing nyiapake persiapan kanggo dominasi ruang pemasaran seluler. Kaping pisanan dheweke miwiti ngelingake pangguna sing durung menehi nomer telpon seluler yen keamanan Facebook kurang, lan langkah pertama kanggo nambah keamanan yaiku nyedhiyakake nomer seluler kasebut. Iki bisa nambah keamanan, kaya sing dikarepake masarakat

Solusi Manajemen Proyek kanggo Konsultan

Ana telung jinis proyek. Sing bisa sampeyan lakoni dhewe, sing bisa mbayar wong liya supaya bisa ditangani, lan sing kudu sampeyan kolaborasi karo wong liya. Piranti lunak manajemen proyek kanggo pihak nomer telu. Aku bubar nemokake Mavenlink, aplikasi manajemen proyek adhedhasar awan sing padha karo Basecamp, nanging fokus karo kabutuhan konsultan lan freelancer. Mavenlink ngidini sampeyan nggawe proyek,

Kolaborasi Online karo Facebook? Sampeyan Bet!

Sanajan winates, Grup Facebook bisa digunakake minangka platform kanggo kolaborasi online ing antarane klompok cilik wong.