Pemasaran Generasi: Ngerti Kelompok Umur lan Preferensi

Pemasar mesthi golek cara lan strategi anyar kanggo nggayuh target pamirsa lan entuk asil paling apik saka kampanye pemasaran. Pemasaran generasi minangka strategi sing nyedhiyakake para pemasar kesempatan kanggo nembus menyang target sing dituju lan luwih ngerti kabutuhan digital lan pilihan ing pasar. Apa sing diarani Pemasaran Generasi? Pemasaran generasi minangka proses pamisahan pamirsa dadi segmen adhedhasar umur. Ing jagad pemasaran, ing