7 Tuladhane sing Mbuktekake Sepira Kuwasa AR ing Pemasaran

Apa sampeyan bisa mbayangno halte bis sing nglipur nalika ngenteni? Bakal nggawe dinane luwih nyenengake, ya? Sampeyan bakal ngganggu sampeyan saka stres sing ditindakake saben dina. Sampeyan bakal nggawe sampeyan eseman. Napa merek ora bisa mikir babagan cara kreatif kanggo promosi produke? Oh ngenteni; padha wis rampung! Pepsi nggawa pengalaman kaya ngono kanggo para penumpang London ing taun 2014! Papan perlindungan bis ngluncurake wong ing jagad alien sing nyenengake,