Laura Buckler

Laura Buckler minangka kontributor ing Karangan lan panulis lepas. Dheweke fokus lan pengabdian kanggo garapane, ngubah pengalaman uripe dadi crita sing gampang. Makarya minangka manajer pemasaran, dheweke nuwuhake rasa nomer enem babagan apa sing digoleki. Sampeyan bisa ngetutake dheweke ing Twitter.
  • Video Pemasaran & Penjualanditambah Reality

    7 Tuladhane sing Mbuktekake Sepira Kuwasa AR ing Pemasaran

    Apa sampeyan bisa mbayangno halte bis sing nyenengake sampeyan nalika ngenteni? Iku bakal nggawe dina luwih nyenengake, apa ora? Iki bakal ngganggu sampeyan saka stres sing ditindakake saben dina. Iku bakal nggawe sampeyan eseman. Napa merek ora bisa mikir babagan cara kreatif kanggo promosi produke? Oh ngenteni; wis padha! Pepsi nggawa pengalaman kasebut menyang London ...