Cara Ngapikake Pengalaman Pelanggan e-Niaga

Pelanggan minangka dhasar bisnis. Iki bener kanggo bisnis kabeh vertikal, domain lan pendekatan. Pelanggan penting ing kabeh tahap proses bisnis sampeyan. Target bisnis, strategi, lan kampanye pemasaran merek utama kalebu kebutuhan lan pilihan konsumen lan target target. Pelanggan lan Lingkungan eCommerce Ing jaman sing didhukung digitalisasi, teknologi seluler, lan persaingan sengit, sampeyan ora bisa ngerteni pentinge para pelanggan. Luwih saka 5