Cara Lacak Konversi lan Penjualan Efektif ing Pemasaran Email

Pemasaran email penting banget kanggo nggunakake konversi kaya biasane. Nanging, akeh pemasar isih gagal nglacak kinerja kanthi cara sing migunani. Lanskap pemasaran wis berkembang kanthi cepet ing Abad 21, nanging sajrone media sosial, SEO, lan pemasaran konten, kampanye email tetep dadi ndhuwur rantai panganan. Kasunyatane, 73% pemasar isih nganggep pemasaran email minangka cara sing paling efektif