Discovery Domain: Manajemen Perusahaan Aset Domain

Kekacauan ana ing jagad digital. Sembarang perusahaan bisa kanthi gampang nglacak aset digital ing sawijining jaman nalika registrasi domain kedadeyan ing puluhan cara beda lan nalika penggabungan lan akuisisi nambah situs web anyar ing campuran. Domain sing ndaftar lan ora tau dikembangake. Situs web sing wis pirang-pirang taun tanpa nganyari. Pesen campuran ing platform pemasaran. Pengeluaran keluwih. Bathi ilang. Minangka lingkungan sing molah malih. Lingkungan digital perusahaan terus berubah, lan nglacak