6 Tren Teknologi ing taun 2020 Saben Marketer Kudu Dikenal

Ora rahasia manawa tren pemasaran muncul kanthi owah-owahan lan inovasi teknologi. Yen sampeyan pengin bisnis tampil, nggawa pelanggan anyar lan tambah visibilitas online, sampeyan kudu proaktif babagan pangowahan teknologi. Pikirake tren teknologi kanthi rong cara (lan pola pikir sampeyan bakal nggawe bedane antarane kampanye lan jangkrik sing sukses ing analytics): Utawa njupuk langkah-langkah kanggo sinau tren lan ngetrapake, utawa bakal ditinggal. Ing iki