8 Piranti Kanggo Riset Pemasaran Influencer Relevan Kanggo Niche Sampeyan

Donya saya ganti lan marketing saya ganti. Kanggo pemasar, pangembangan iki minangka koin loro-lorone. Ing tangan siji, nyenengake kanggo terus-terusan ngetutake tren pemasaran lan nggawe ide anyar. Ing sisih liya, amarga luwih akeh area marketing muncul, para pemasar dadi luwih sibuk - kita kudu nangani strategi pemasaran, konten, SEO, buletin, media sosial, nggawe kampanye kreatif, lan liya-liyane. Untunge, kita duwe marketing

5 Cara Ngrungokake Sosial Nggawe Kesadaran Merek sing Sampeyan Pancene Pengin

Bisnis saiki kudu luwih ngerti tinimbang yen ngawasi media sosial nalika nyoba nambah pangenalan merek wis ora cukup. Sampeyan uga kudu ngupayakake apa sing dikarepake pelanggan (lan ora dikarepake), uga tetep ngerti tren lan kompetisi industri paling anyar. Ketik ngrungokake sosial. Beda karo ngawasi, sing ndeleng sebutan lan tingkat keterlibatan, ngrungokake sosial kanthi sentimen