Data Gedhe, Tanggung Jawab Gedhe: Kepiye SMB Bisa Ngapikake Praktek Pemasaran Transparan

Data pelanggan penting kanggo bisnis cilik lan menengah (UKM) supaya luwih ngerti kabutuhan pelanggan lan cara sesambungan karo merek. Ing donya sing kompetitif banget, bisnis bisa metu kanthi nggunakake data kanggo nggawe pengalaman pribadi sing luwih efektif kanggo para pelanggan. Dasar strategi data pelanggan sing efektif yaiku kepercayaan pelanggan. Lan kanthi pangarep-arep kanggo marketing sing luwih transparan saka konsumen lan regulator, ora ana wektu sing luwih apik kanggo ndeleng