Pemasaran Mbutuhake Data Berkualitas supaya Didorong Data - Perjuangan & Solusi

Pemasar ngalami tekanan banget supaya bisa didorong data. Nanging, sampeyan ora bakal nemokake pemasar ngomong babagan kualitas data sing ora apik utawa takon babagan kekurangan manajemen data lan kepemilikan data ing organisasi. Nanging, dheweke ngupayakake data-driven kanthi data sing ala. Ironi tragis! Kanggo umume pemasar, masalah kaya data sing ora lengkap, salah ketik, lan duplikat malah ora diakoni minangka masalah. Dheweke bakal nglampahi pirang-pirang jam kanggo ndandani kesalahan ing Excel, utawa bakal neliti plugin kanggo nyambungake data