Napa Sampeyan Kedah Nganyarke menyang Google Universal Analytics

Ayo saiki njaluk pitakonan iki ilang. Apa sampeyan kudu nganyarke menyang Universal Analytics Google sing anyar? Nggih Kasunyatane, sampeyan mesthine wis nganyari dadi Universal Analytics. Nanging, mung amarga Google nganyari akun kanggo sampeyan, ora ateges sampeyan ora kudu nindakake tindakan liya utawa sampeyan entuk paling entuk manfaat saka akun Universal Analytics sing anyar. Saiki, Google Universal Analytics lagi mbukak tahap kaping telu.