7 Cara DAM sing Tengen Bisa Ngoptimalake Kinerja Merek Sampeyan

Nalika nerangake nyimpen lan ngatur konten, ana sawetara solusi sing metu - mikir sistem manajemen konten (CMS) utawa layanan hosting file (kaya Dropbox). Digital Asset Management (DAM) dianggo bebarengan karo jinis solusi iki-nanging njupuk pendekatan sing beda kanggo isi. Opsi kaya Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, lsp., Intine tumindak minangka parkir sing gampang kanggo aset pungkasan negara; ora ndhukung kabeh proses hulu sing nggawe, mriksa, lan ngatur aset kasebut. Ing babagan DAM

Strategi Konten Modular kanggo CMO kanggo Ngilangi Polusi Digital

Sampeyan kudu nggumunake sampeyan, bisa uga nesu sampeyan, kanggo mangerteni yen 60-70% saka konten sing digawe pemasar ora digunakake. Ora mung iki boros banget, tegese tim sampeyan ora nerbitake utawa nyebarake konten kanthi strategis, apamaneh nggawe konten kasebut kanggo pengalaman pelanggan. Konsep konten modular ora anyar - isih ana minangka model sing rada konseptual tinimbang sing praktis kanggo akeh organisasi. Salah sijine alasan yaiku pola pikir