Grapes in, Champagne Out: Kepiye AI Ngowahi Corong Penjualan

Delengen kahanane sales development rep (SDR). Enom ing karir lan asring kurang pengalaman, SDR ngupayakake maju ing organisasi penjualan. Tanggung jawab siji: rekrut prospek kanggo ngisi pipa. Dadi mburu lan mburu, nanging ora bisa nemokake papan mburu sing paling apik. Dheweke nggawe dhaptar prospek sing dianggep apik lan dikirim menyang corong penjualan. Nanging akeh prospek sing ora cocog