Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Pemulihan Iklan

Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo penerbit lan pemasar saiki yaiku blocker iklan. Kanggo pemasar, tarif pamblokiran iklan sing mundhak nyebabake ora bisa nggayuh pamirsa adblock sing dikarepake. Kajaba iku, tarif pamblokiran iklan sing dhuwur nyebabake inventarisasi iklan sing luwih cilik, sing pungkasane bisa nambah tarif CPM. Wiwit pamblokir iklan wiwit dasawarsa kepungkur, tarif adblocking saya mundhak, entuk jutaan pangguna lan nyebar menyang saben platform. Salah sawijining temuan paling anyar