Tantangan Pemasaran - Lan Solusi - kanggo taun 2021

Taun kepungkur minangka perjalanan sing angel kanggo para pemasar, meksa bisnis ing meh kabeh sektor nduwe poros utawa malah ngganti kabeh strategi nalika ngadhepi kahanan sing ora bisa dingerteni. Kanggo akeh wong, pangowahan sing paling penting yaiku pengaruh saka jarak sosial lan papan perlindungan ing papan, sing nggawe lonjakan gedhe ing kegiatan blanja online, sanajan ing industri sing sadurunge ora ana e-commerce. Pangowahan iki nyebabake malang digital sing rame, kanthi luwih akeh organisasi sing ngupayakake konsumen